Video coaching:

 

Het is nu ook mogelijk om je coaching online via skype of andere online platsforms te volgen.

 

Wanneer je hiervoor een afspraak maakt via email kan je na overleg een video bezorgen aan mij via whatsapp van je hond(en), daarna volgt een persoonlijk videogesprek met de klant en kan ik op dezelfde manier als face-to-face een heel nauwkeurig analyse opmaken.

 

Ik zou zelfs durven zeggen dat het beter is als een thuisconsult. Het grote voordeel aan video's is dat je deze 100x opnieuw kan bekijken. Dwz dat je als eigenaar veel sneller bewuster kan worden op hele kleine details en signalen die we kunnen waarnemen in jouw video.

 

Wanneer we dit live zouden doen dan kan je niet opnieuw en opnieuw en opnieuw kijken dus als je iets niet opgemerkt hebt dan is het moment ook gewoon voorbij. Je hebt dus meer kans om belangrijke signalen te missen.

 

 

Wat leer je?

 

- Nieuwe, moderne inzichten in je hond zijn gedrag en lichaamstaal.

- Waarom jouw hond doet wat hij doet.

- Hoe je zonder dwang en op een ontspannen manier kan omgaan met je hond.

- Hoe je jouw hond kan helpen als hij het moeilijk heeft.

- Zelfzekerder worden waardoor je automatisch ook rustiger kan blijven tijdens moeilijke momenten.

 

 

Wat is je investering?

 

Je investering hiervoor bedraagt €90 (1u30 x €1/min)

 

Een vervolgconsult duurt ongeveer 1uur en ook hier wordt een prijs van €1/min gerekend.

 

Mocht het consult minder lang duren dan de voorziene 1u30 dan zal de prijs aangepast worden naar de oorspronkelijke tijd. Bv: Na 1u dan betaal je dan €60.

Mijn naam is Bianca en ik ben geboren in 1986. Sinds mijn geboorte zijn er altijd honden in mijn leven geweest. Mijn liefde voor honden is dus aangeboren.

 

In 2008 heb ik mijn allereerste eigen hond aangeschaft heb. Mijn mooie husky Luna is als pup van Hongarije naar België gebracht. Ik adopteerde haar toen ze 6 maanden was en had al snel begrepen dat het een hond was met een behoorlijke rugzak. Ze was echt een out-of-control jonge hond met heel wat angsten. Met vallen en opstaan heeft zij mij enorm veel geleerd. Door haar ben ik me steeds meer en meer gaan verdiepen in de taal van de hond en in hondengedrag. Om te weten hoe ik haar kon bijstaan en tegemoet komen in haar noden moest ik natuurlijk eerst weten waarom ze precies deed wat ze deed.

 

 

Sinds 2011 ben ik ook actief geweest in een asiel en werkte ik met verschillende hondenrassen. Daar is mijn 2de hond Tosca op mijn pad gekomen. Een beagle-mix teefje die samen met haar broertjes en zusjes gedumpt waren in een plastic zak aan de supermarkt. Ze waren pas geboren toen ik hen ophaalde op het politie kantoor. Door haar leerde ik extra veel omtrent de opvoeding van pups. Ondanks dat ze zonder moeder is groot gebracht is en dus heel wat belangrijke fases heeft gemist in haar leven, is ze toch een super leuke en lieve hond geworden. Door werkzaam te zijn in het asiel wist ik al snel dat dit mijn roeping was. Het gaf mij enorm veel voldoening om iets te kunnen  betekenen voor honden die hulp nodig hadden. Ik bracht verschillende honden en nieuwe baasjes samen. Heerlijk was dat!

 

gallery/kus luna

In 2017 nam ik dan de stap om een opleiding als hondengedragstherapeut te starten. Ik volgde deze bij de Geert de Bolster Academy omdat die mij zo enorm aansprak door de respectvolle manier waarop met honden wordt omgegaan. In september 2018 behaalde ik mijn certificaten van zowel het opvoeden van pups en jonge honden alsook de specialisatie, probleemgedrag! In Juni 2019 mocht ik mijn Quality Label ontvangen na een geslaagde stage periode waar ik verschillende baasjes ging coachen met het probleemgedrag van hun honden, dit onder toezicht van Geert.

 

Ik volg nog regelmatig bijscholingen en opleidingen om mijn kennis goed ‘up to date’ te houden. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe bevindingen en theorieën die wetenschappelijk bewezen zijn over het gedrag van honden.

Zo volgde ik begin 2019 nog een bijscholing over aggressie bij honden van de Engelse hondengedragspecialiste/dierenarts Amber Batson en eind 2019 deed ik een bijscholing bij de Belgische David Pithie over het opvoeden vanuit verbondenheid. Zo kon ik ook het Quality Label van Geert de Bolster Academy verlengen voor het jaar 2020.

gallery/tosca connectie