Video coaching:

 

Het is nu ook mogelijk om je coaching online via skype of andere online platsforms te volgen.

 

Wanneer je hiervoor een afspraak maakt via email kan je na overleg een video bezorgen aan mij via whatsapp van je hond(en), daarna volgt een persoonlijk videogesprek met de klant en kan ik op dezelfde manier als face-to-face een heel nauwkeurig analyse opmaken.

 

Ik zou zelfs durven zeggen dat het beter is als een thuisconsult. Het grote voordeel aan video's is dat je deze 100x opnieuw kan bekijken. Dwz dat je als eigenaar veel sneller bewuster kan worden op hele kleine details en signalen die we kunnen waarnemen in jouw video.

 

Wanneer we dit live zouden doen dan kan je niet opnieuw en opnieuw en opnieuw kijken dus als je iets niet opgemerkt hebt dan is het moment ook gewoon voorbij. Je hebt dus meer kans om belangrijke signalen te missen.

 

 

Wat leer je?

 

- Nieuwe, moderne inzichten in je hond zijn gedrag en lichaamstaal.

- Waarom jouw hond doet wat hij doet.

- Hoe je zonder dwang en op een ontspannen manier kan omgaan met je hond.

- Hoe je jouw hond kan helpen als hij het moeilijk heeft.

- Zelfzekerder worden waardoor je automatisch ook rustiger kan blijven tijdens moeilijke momenten.

 

 

Wat is je investering?

 

Je investering hiervoor bedraagt €90 (1u30 x €1/min)

 

Een vervolgconsult duurt ongeveer 1uur en ook hier wordt een prijs van €1/min gerekend.

 

Mocht het consult minder lang duren dan de voorziene 1u30 dan zal de prijs aangepast worden naar de oorspronkelijke tijd. Bv: Na 1u dan betaal je dan €60.

Ik werk volgens een geweldloze, hondvriendelijke manier en waar de emoties van de hond centraal staan. Achter ieder gedrag schuilt namelijk een emotie. Als wij enkel het gedrag gaan willen veranderen dan worden de onderliggende emoties die het gedrag in werking zetten onderdrukt en daardoor kan het probleem nog meer gaan escaleren. Door naar de emotie te gaan kijken achter het gedrag, gaan we het probleem écht tot in de kern aanpakken en niet enkel de symptomen.

 

De basisfundering in je relatie met je hond draait om 3 zeer belangrijke dingen: vertrouwen, veiligheid en vreugde. Als deze basis aanwezig is, dan kan je met je hond gaan samenwerken ook wanneer het moeilijk wordt.

 

Alles gebeurd op een ondersteunende en opbouwende manier. Uit ervaring weet ik dat snelle oplossingen het tegenovergestelde effect hebben dus alle honden en baasjes krijgen bij mij de tijd die ze samen nodig hebben om tot een goed en positief resultaat te komen. Probleem gedrag begint door een reactie op een bepaalde prikkel. Hoe meer de prikkel zich voor doet hoe meer het gedrag zich kan herhalen en hoe meer dit gedrag een gewoonte gaat worden. Daarom is het belangrijk dat je uzelf en je hond de tijd geeft om zich aan te passen zodat er een natuurlijk groei en ontwikkelingsproces kan beginnen ontstaan. Geduld en mildheid zijn hierbij heel belangrijk. Door op zoek te gaan naar het antwoord op de vraag: Waarom doet mijn hond wat hij doet? Gaan we begrijpen wat hij doet en wordt het makkelijker om geduldiger en mild te blijven.


 

 

 

 

 

Wil je graag met je hond in verbinding komen en een fijne, betrouwbare relatie samen uitbouwen? Dan is het heel belangrijk om goed te leren luisteren naar wat jouw hond je precies vertelt. Zo kun je al heel veel onnodige conflicten en misverstanden voorkomen.

Volgens mij is er niets mooier dan de diepe band die tussen een mens en zijn hond aanwezig is.


Ik help jouw graag naar deze prachtige en realistische doelstelling.

gallery/verbondenheid foto

Uiteraard is niemand perfect. Wij mensen zijn dat niet en onze honden zijn dat ook niet. Honden zijn individuen die eigenlijk niet zoveel verschillen van ons. Ze hebben ook hun eigen persoonlijkheid, voorkeuren, talenten en emoties. Iedere hond heeft dus ook zijn eigen manier van benaderen nodig. Ook als je 2 honden van hetzelfde ras en zelfs uit hetzelfde nest zou hebben dan blijft toch iedere hond uniek.